Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Werken bij
  3. Alle vacatures
  4. Toezichthouder Nieuwbouw en Renovatie

Toezichthouder Nieuwbouw en Renovatie

36 uur
MBO
SOLLICITEER

De Woonplaats heeft grote ambities: in 2024 investeren we in 600 nieuwe woningen in Enschede en de Achterhoek. Kom jij meewerken aan onze innovatieve nieuwbouw- en renovatieprojecten?

Jouw profiel

  • Jij voelt je thuis op de bouw en hebt kennis van bouwtechniek
  • Jij kent de bouwvoorschriften en wet- en regelgeving
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken

Functie-informatie

  • Jij houdt toezicht op onze bouwactiviteiten in Enschede en de Achterhoek
  • Vanaf het begin tot de oplevering controleer jij de voortgang en kwaliteit van het werk
  • Je zorgt dat veiligheidsvoorschriften op de bouwplaats worden nageleefd
  • Je werkt nauw samen met de projectmanager en de rest van het project team

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het toezicht bij onze vastgoedprojecten; van aanbesteding tot aan de realisatie. Denk hierbij aan renovatie, verduurzaming, sloop en nieuwbouw. Je werkt nauw samen met de projectmanagers die van A tot Z verantwoordelijk zijn voor het project. Jij bewaakt daarbij het bouwproces en controleert of werkzaamheden voldoen aan de afgesproken kwaliteit. Je vindt het leuk om een goede relatie met onze bouwpartners op te bouwen. Ook als de kwaliteit niet in orde is, spreek je de aannemer aan. Wij staan namelijk voor goede woningen voor onze huurders!

Je bent dus veel op verschillende bouwplaatsen aanwezig. Naast het toezien tijdens de uitvoering van de bouw, controleer je ook aanbestedingsstukken en bouwtekeningen, bewaak je de planning en stem je zaken verder af met de aannemers. Je controleert ook op naleving van de Arboregels en veiligheidsvoorschriften op de bouwplaats.

Samen met de projectmanager ben jij aanwezig bij bouwvergaderingen. Hier bespreken jullie alle zaken over de uitvoering van het project. Zijn er bepaalde werkzaamheden afgerond? Dan controleer jij deze en tekent voor akkoord. En na oplevering blijf je het aanspreekpunt voor de laatste openstaande opleverpunten. Belangrijk dat deze niet te lang blijven liggen en een huurder weet wanneer het wordt opgelost.

Jouw team

Jij wordt onderdeel van het team Vastgoedontwikkeling, Projecten, Verkoop & BOG. Dit team bestaat op dit moment uit zo’n 20 ervaren en professionele collega’s. Wij zijn trots op de vele mooie bouwprojecten die afgelopen jaren zijn afgerond en ontwikkelen en innoveren iedere keer weer door. Zo waren we de eerste woningcorporatie met circulaire huurwoningen, bouwen we versneld 200 woningen in Enschede en zijn we nu bezig met biobased verduurzamen in Aalten. 

Het team is een mix van ontwikkelmanagers tot projectondersteuners, en van projectsecretaresses tot makelaars voor bedrijf- en zorgvastgoed. Samen verzetten we veel werk, maar zijn ook erg betrokken bij elkaar en gaan graag af en toe wat gezelligs samen doen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

08:30 uur
Je start je dag op de bouwplaats waar verduurzaamd wordt en sluit samen met de projectmanager aan bij een bouwvergadering.
10:30 uur
De sleutels van een nieuwbouwproject worden binnenkort uitgereikt aan onze huurders. Jij hebt afstemming met aannemer over opleverpunten en zorgt dat de woningen op tijd klaar zijn.
12:00 uur
Terug op kantoor. Tijd voor de lunch met je collega’s: even gezellig bijpraten in de kantine onder het genot van een kop soep.
14:00 uur
Je bespreekt een aanbesteding voor een renovatieproject met de projectmanager.
16:00 uur
Je rijdt nog even langs een bouwplaats en checkt of alle eerder besproken punten door de aannemer goed zijn opgepakt.

Wie ben jij?

Jij voelt je thuis op de bouw en weet waar je het over hebt. Je draait je hand niet om voor kleine of grotere bouwprojecten. We zoeken een enthousiaste, leuke collega die:

  • Een werk- en denkniveau op minimaal mbo-niveau heeft, bij voorkeur heb je een opleiding richting Bouwkunde afgerond;
  • Kennis heeft van bouwtechniek;
  • Op de hoogte is van relevante normen over bouwtechniek en veiligheid;
  • Goede communicatie vaardigheden heeft;
  • Besluitvaardig is en knopen durft door te hakken;
  • Goed zelfstandig kan werken;
  • In het bezit is van een VCA diploma (Veiligheid Checklist Aannemers) of bereid is deze te behalen. 

Wat wij bieden

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

Waarom werken bij De Woonplaats?

De Woonplaats

De Woonplaats is een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede. Met zo’n 260 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor de huurders.

Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. De Woonplaats kijkt daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren we ook in. Hoe? We zijn gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in ons DNA.

Hoe werkt solliciteren
bij De Woonplaats?

Solliciteren

Jij wil bij ons aan de slag, leuk! Vul het online sollicitatieformulier in en ontvang direct een bevestiging van jouw sollicitatie. Dit kan uiterlijk tot en met zondag 12 mei.

Kennismaken

Wij nemen in de week van 13 mei contact met jou op om jou van een terugkoppeling te voorzien. De eerste gesprekken staan gepland op woensdag 22 mei.

Match

Na een arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je een aanbod. Jij hebt de baan!

Reageren tot en met zondag 12 mei

We zijn benieuwd naar jouw cv en motivatie waaruit blijkt waarom jij graag bij ons wilt werken. Deze kun je insturen via het online sollicitatieportal, waardoor we gelijk al jouw gegevens compleet hebben.

SOLLICITEER
Foto van Sabine  Damgrave

Heb je vragen?

Neem contact op met onze corporate recruiter Sabine. Zij helpt jou graag verder!

Over De Woonplaats

Wij zijn een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede, het gebied waar wij ons thuis voelen.

Ambitie
Veel nieuwe woningen in Enschede en de Achterhoek bijbouwen en ook woningen verduurzamen. Je hoort het al! Wij zitten vol ambitie.
Lef
Wij kijken verder dan alleen woningen. We hebben hart voor onze huurders. Met lef en innovatie maken wij het verschil.
Innovatie
Wij houden van innovatie! Niet alleen als het gaat om duurzamer bouwen, maar ook bij slimme processen en digitalisering.


Medewerkers vertellen

Onze collega's vertellen over het werken bij De Woonplaats.

Beste Werkgevers

De Woonplaats heeft in 2021 en 2022 het keurmerk voor Beste Werkgevers (World-class Workplace) ontvangen. We scoren als werkgever bovengemiddeld op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.