Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Werken bij
  3. Over ons

Over ons

De Woonplaats als werkgever: lef, ambitie, innovatie én hart voor onze huurders!

Werken bij De Woonplaats

Wij zorgen als werkgever voor goede arbeidsvoorwaarden. Zo heb je een persoonlijk opleidingsbudget, mogelijkheden om flexibel te werken en krijg je alle benodigdheden om je werk goed te kunnen doen. Een laptop en smartphone horen daar zeker bij!

Innovatief in arbeidsvoorwaarden! Binnen het Woonplaats Cafetaria Systeem kunnen medewerkers brutoloon uitruilen. Ze kunnen dit inzetten voor verschillende thema's. Denk aan duurzaamheid (aanschaf of lease zonnepanelen en warmtepompen), fijn werken (werkaccessoires of een smartwatch) en vitaliteit (sportabonnement en aanschaf of lease (elektrische) fiets). Dat kan maar liefst tot € 2.400,- per jaar. Wij zijn de eerste woningcorporatie die dit zo uitgebreid aanbiedt aan onze medewerkers.

Ook organiseren wij regelmatig gezellige momenten met collega’s: een jaarlijkse Woonplaatsdag, kerstborrel en teamuitjes. Ook aan de vitamines wordt gedacht, er staat vers fruit bij ons op kantoor en er is regelmatig een kop verse soep in het werkcafé.

Hart voor onze huurders

De Woonplaats is een woningcorporatie. Wij hebben ruim 16.500 woningen in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede. Met zo’n 260 collega’s maken wij ons iedere dag sterk voor onze huurders.

Innovatie

We kijken naar de impact op onze omgeving bij de dingen die we doen. Daarom zetten in op MVO en experimenteren met innovatieve pilots. Nieuwe warmtepompen, circulair bouwen of robotisering? Wij gaan de uitdaging aan!

Ruimte om te groeien

Jezelf ontwikkelen binnen onze organisatie wordt aangemoedigd. We hebben zelfs een eigen De Woonplaats Academy. Of het nu gaat om het uitbreiden van je digitale skills, loopbaancoaching of de robotisering van administratieve processen, er is van alles mogelijk.

Warm welkom

Wij hebben veel aandacht voor nieuwe medewerkers. Wij zorgen voor goede begeleiding, persoonlijke aandacht én een leuk presentje op je eerste werkdag. Zo voel je je snel thuis bij De Woonplaats!


Medewerkers vertellen

Onze collega's vertellen over het werken bij De Woonplaats.

Ook een baan bij De Woonplaats?

Bekijk dan onze actuele vacatures of de mogelijkheden voor stages!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.