Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Werken bij
  3. Stage & afstuderen

Stage & afstuderen

Leren bij De Woonplaats!

Regelmatig hebben wij plaatsen vrij voor meeloopstagiaires en afstudeerplekken. Bij De Woonplaats werken veel medewerkers in verschillende functies en afdelingen.

Op zoek naar een stage of afstudeerplek met oog voor onze huurders? Denk aan het meelopen in de wijk bij onze Consulenten of Wijkbeheerders. Het helpen van huurders betalingsproblematiek bij team Huurincasso of vragen beantwoorden binnen team Klant & Service.

Op zoek naar een stage of afstudeerplek rondom vastgoed? Bij onze afdeling Projecten of Onderhoud zit je dan zeker op de juiste plek. Van nieuwbouw, tot renovatie en verduurzaming, hier wordt technisch alles in de juiste banen geleid. Ook werken bij ons assetmanagers, vastgoedregisseurs en projectmanagers.

En dan vergeten we nog een hele boel interessante banen: Business Controllers, Communicatieadviseurs, Secretaresses, Verhuurmedewerkers, ICT-specialisten: we hebben ze allemaal in huis!

Kortom, voor bijna iedere opleiding is er wel een plek te vinden bij ons. Zoek jij een leuke stageplek? Neem contact met ons op via sollicitatie@dewoonplaats.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.