Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Over ons
Over ons

Wie wij zijn

Wij zijn een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede, het gebied waar wij ons thuis voelen.

Wij kijken verder dan woningen

Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. Wij kijken daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren we ook in. Hoe? We zijn gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in ons DNA.

Mensen op de eerste plaats

Dat zijn de huurders van nu, maar ook de huurders van de toekomst. Woningen moeten daar steeds bij blijven passen. Daarom vernieuwen en verduurzamen we continu. Met onderhoud, renovatie, sloop, nieuwbouw en verkoop.

Dit doen we allemaal niet alleen. Vaak werken we samen met andere organisaties. Dan betekenen en bereiken we meer. Dat is goed voor onze woningen, maar nog belangrijker voor onze huurders.  

MVO

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gaat bij ons niet alleen over wat we doen. Het gaat ook over hóe we dat doen; waar we inkopen, wie we aannemen, hoe we werken en hoe we op ons werk komen. MVO dringt door tot in alle hoeken van De Woonplaats en geen onderwerp is te groot of te klein.


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.