Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Werken bij
  3. Karin, Projectmanager

Karin, Projectmanager

“Een innovatieve werkgever”

Een jaar geleden is Karin begonnen bij De Woonplaats als Projectondersteuner. “Na een aantal maanden had ik het idee dat de functie van Projectmanager beter bij mij zou passen. Dit heb ik aangegeven aan mijn leidinggevende. In goed overleg is daarna bekeken wat de mogelijkheden waren en heb ik uiteindelijk de stap naar Projectmanager kunnen maken. En daar zit ik erg op mijn plek! Mijn verhaal laat zien dat De Woonplaats écht open staat voor persoonlijke ontwikkeling en ze kijken naar jouw wensen als medewerker.” 

“Het mooie van een woningcorporatie is dat er niet alleen vanuit vastgoed naar een project wordt gekeken, maar dat het maatschappelijke deel net zo belangrijk is. Je bouwt tenslotte een woning met woonomgeving voor toekomstige huurders.”  

En waarom werkt ze zo graag bij De Woonplaats? Daar vertelt Karin met een glimlach over: “dat De Woonplaats oog heeft voor toekomstige ontwikkelingen in de markt. Alle ruimte om bezig te gaan met pilots waardoor we meer leren over circulair en biobased bouwen en renoveren. Hier mag ik mijn steentje aan bijdragen, en mezelf in door ontwikkelen. Daar krijg je echt de vrijheid voor!” 

Wil jij ook zo'n leuke baan?

Bekijk dan onze actuele vacatures of lees meer over ons als werkgever!

Medewerkers vertellen

Meer verhalen lezen?

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.