Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Werken bij
  3. Joan, Medewerker Belastingen

Joan, Medewerker Belastingen

“Bij De Woonplaats kun je jezelf zijn”

Joan is een vaste kracht binnen het team Financiële Administratie van De Woonplaats. Ze werkt al ruim 17 jaar in de functie van Medewerker Belastingen. “Waarom ik hier zo al lang werk is simpel: de sfeer binnen de organisatie is erg prettig. Wij zijn open naar elkaar en ik word gewaardeerd om wat ik doe. Ik kan mijzelf zijn”. 

“Bovendien ben ik niet de enige collega die hier al lang werkt. Hierdoor kennen wij elkaar goed, en zijn we op elkaar ingespeeld. We spreken ook regelmatig buiten het werk af om wat gezellig te doen samen.” Bij de Financiële Administratie zorgen ze ervoor dat iedereen op tijd betaald krijgt, bijvoorbeeld huurders of leveranciers. “Het werk wat ik doe is heel nauwkeurig, het is altijd weer fijn als het klopt.”  

Nauwkeurig werken doet ze niet alleen op het hoofdkantoor in Enschede, maar ook thuis. “Thuiswerken draagt echt bij aan mijn werkgeluk. Zo fijn dat we alle vrijheid hebben om dit flexibel in te vullen binnen De Woonplaats. Alles wordt voor je geregeld om je werk goed te kunnen doen.” 

Wil jij ook zo'n leuke baan?

Bekijk dan onze actuele vacatures of lees meer over ons als werkgever!

Medewerkers vertellen

Meer verhalen lezen?

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.