Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Projecten
  3. Drienerweg

Drienerweg

Plaats
Enschede
Nieuwbouw
Status
  1. Plan
  2. In uitvoering
  3. Opgeleverd

Samen met Van Dijk Bouwgroep zijn we begonnen met de bouw van 15 sociale huurwoningen op het braakliggende terrein op de hoek van Drienerweg en de Walhofstraat. 

Woningen

Het gaat om 9 eengezinswoningen en 6 appartementen voor de sociale verhuur. Daarnaast komen er nog 8 stadswoningen voor de verkoop. Deze worden door Van Dijk Bouwgroep ontwikkeld. Het stuk grond wordt gezien als een belangrijke zichtlocatie en het sluitstuk van het Roombeek.

Duurzame woningen

Alle woningen worden onder architectuur gebouwd, waarbij verbinding wordt gemaakt met de wijk Het Roombeek. Het ontwerp is in nauwe samenwerking met de stadsbouwmeester van de gemeente Enschede tot stand gekomen. De beperkte warmtevraag, een aansluiting op het warmtenet en de zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat de huurwoningen straks erg duurzaam zijn. Voor de toekomstige bewoners betekent dit straks niet alleen een duurzame eigentijdse woning, maar ook meer wooncomfort.

De ontwikkellocatie van bovenaf.

Project in beeld


Planning bouw en verhuur

Naar verwachting worden de woningen in het voorjaar van 2024 opgeleverd. De verhuur van de sociale huurwoningen van de Woonplaats start op 23 november 2023 om 18.00 uur. Geinteresseerden hebben dan tot 27 november 23.59 uur om te reageren. 

Vragen

Heb je ondertussen al vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0900 - 9678 of stuur een e-mail naar info@dewoonplaats.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.