Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Nieuwe sociale huurwoningen Drienerweg zijn klaar

Nieuwe sociale huurwoningen Drienerweg zijn klaar

De 15 sociale huurwoningen op de hoek van de Drienerweg en de Walhofstraat zijn klaar. Deze week hebben de bewoners de sleutels ontvangen en kunnen zij aan de slag met de inrichting van hun nieuwe onderkomen. In nog geen jaar tijd realiseerden we samen met Van Dijk Bouwgroep 9 eengezinswoningen en 6 appartementen voor de sociale verhuur. De locatie wordt gezien als een belangrijk sluitstuk van Het Roombeek.

Duurzame woningen met aandacht voor architectuur

Alle woningen zijn onder architectuur gebouwd, waarbij verbinding wordt gemaakt met de wijk Het Roombeek. Het ontwerp is in nauwe samenwerking met de stadsbouwmeester van de gemeente Enschede tot stand gekomen. De beperkte warmtevraag, een aansluiting op het warmtenet en de zonnepanelen op het dak maken de woningen erg duurzaam. Voor de bewoners betekent dit veel wooncomfort.

Aanleg klimaatadaptieve tuin

Om de oplevering van de woningen te vieren, nodigen we alle nieuwe bewoners binnenkort uit voor een feestelijk moment. Naast het beter leren kennen van hun buren, kunnen zij deze middag inspiratie en advies krijgen over de aanleg van een klimaatadaptieve, groene tuin.

Meer informatie

Kijk op de projectpagina over Drienerweg voor meer informatie.

Delen

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.