Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Projecten
  3. Tubantenstraat

Tubantenstraat

Plaats
Aalten
Pilot
1e
VvE-complex
die De Woonplaats gaat verduurzamen!
18
woningen
gaan we energiezuinger maken.
100%
akkoord
de bewoners zijn al akkoord met de plannen.
Status
  1. Plan
  2. In uitvoering
  3. Opgeleverd

Samen met de Vereniging van Eigenaren (VvE) is De Woonplaats bezig om de verduurzaming van 18 woningen in Aalten voor te bereiden. Aan de Tubantenstraat gaan wij aan de slag met het energiezuiniger maken van ons eerste VvE-complex.

Het woongebouw aan de Tubantenstraat 2 t/m 38 is toe aan een onderhoudsbeurt. De eigenaren hebben samen plannen gemaakt om het gebouw en de woningen te verduurzamen. Denk hierbij aan isolatie van de vloer en spouwmuren, nieuwe kozijnen en beglazing, dakrenovatie en nieuwe voor- en achterdeuren. Daarnaast wordt het schilderwerk ook gelijk meegenomen, zodat het hele gebouw weer een frisse uitstraling krijgt! En het belangrijkste: klaar is voor de toekomst.

100% akkoord

Voordat de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, moet 70% van de huurders van De Woonplaats akkoord zijn met de werkzaamheden. Dan kan De Woonplaats een positieve stem uitbrengen tijdens de stemming bij de VvE. Daarom organiseerden we samen met onze partners VB&T en Lammertink een informatiemarkt.

Alle huurders reageerden positief op de plannen, en binnen een korte periode was 100% akkoord behaald. De planning van de werkzaamheden wordt vastgesteld als het gehele besluitvormingsproces positief doorlopen is, dus als in de vergadering van eigenaren een meerderheid heeft voor gestemd. Wordt vervolgd!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.