Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Projecten
  3. Driessenshof

Driessenshof

Bouwjaar
2019
Plaats
Aalten
Wijkaanpak
Status
  1. Plan
  2. In uitvoering
  3. Opgeleverd

In 2019 zijn we in samenwerking met de gemeente Aalten en Figulus Welzijn gestart met het vernieuwen van de buurt Driessenhof in Aalten. Ook bewoners hebben een belangrijk steentje bijgedragen. Vrijdagmiddag 3 februari 2023 vierden we samen met een aantal bewoners, Gemeente Aalten, Figulus Welzijn de feestelijke officiële opening van de vernieuwde buurt Driessenshof. Dit was tevens de afsluiting van het project.

In het kader van de opening van de vernieuwde buurt is aan de buurt een picknickbank aangeboden door de gemeente, Figulus Welzijn en De Woonplaats. Erik Groters (wethouder), Eric Wichers (directeur-bestuurder Figulus Welzijn) en Bert Stamsnieder (manager Vastgoed, De Woonplaats) hebben samen met buurtbewoner mevrouw Veldboom de picknickbank officieel onthuld. Wij hopen dat de buurt met regelmaat elkaar opzoekt voor een praatje en een drankje bij de picknicktafel.

Werkzaamheden

Het straatwerk is vernieuwd, het groen is aangepakt en opnieuw ingericht en (nieuwe) speeltoestellen staan weer mooi in het midden van het plein. Ook hebben buurtbewoners samen enkele activiteiten georganiseerd om de verbinding in en met de buurt te vergroten. De buurt Driessenshof is nu écht helemaal af!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.