Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Tijdelijke sluiting

Tijdelijke sluiting

De komende tijd verbouwen en verduurzamen wij onze kantoren. Dat betekent dat we minder goed bereikbaar zijn. Tenminste, in onze woonwinkels. Je kunt ons uiteraard wel online of telefonisch bereiken. Daarnaast zijn onze wijkkantoren gewoon open. We proberen de overlast voor jou zoveel mogelijk te beperken.

Winterswijk

Voor de woonwinkel in Winterswijk geldt een tijdelijke sluiting van maandag 29 april tot en met vrijdag 7 juni. Vanaf maandag 10 juni ben je weer van harte welkom aan de Peperbus 1. Wil je in deze periode langskomen op het wijkkantoor? We helpen je graag. Vind het wijkkantoor bij jouw in de buurt via de contactpagina op deze website.


Enschede

In Enschede is het kantoorpand groter. Daardoor duurt de verbouwing langer. Net als in Winterswijk zijn wij te bezoeken op de wijkkantoren, maar in Enschede wordt ook een tijdelijke woonwinkel ingericht op een andere locatie. Vanaf dinsdag 14 mei tot en met vrijdag 16 augustus vind je de tijdelijke woonwinkel in Prismare, Roomweg 165-C. Wij zijn hier elke werkdag aanwezig van 8.30 tot 17.00 uur. Vanaf maandag 19 augustus verwelkomen we je graag weer aan de Wethouder Beversstraat 175. In verband met voorbereiding op de verbouwing en verhuizing van de woonwinkel naar de tijdelijke locatie zijn wij maandag 13 mei in Enschede gesloten. We zijn dan wel telefonisch en online bereikbaar of je kunt terecht bij één van de wijkkantoren.


Pinksteren

Maandag 20 mei zijn al onze kantoren in verband met Tweede Pinksterdag gesloten. Voor spoedeisende reparatieverzoeken (bijvoorbeeld een gaslek of waterlekkage) kunt u ons tijdens deze dagen bereiken op 0900-9678.

Delen

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.