Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. In gesprek over een duurzaam en toekomstbestendig Aalten

In gesprek over een duurzaam en toekomstbestendig Aalten

Hoe kunnen we alle woningen in Aalten duurzaam en toekomstbestendig maken? Daar gaan we samen met de gemeente Aalten hard mee aan de slag. We starten in Dinxperlo Centrum-Oost.

Welke stappen kun je zetten om aardgas te besparen of je huis te verwarmen zonder aardgas? Welke technieken zijn beschikbaar? Welke kosten zitten daar dan aan vast? Welke subsidies zijn mogelijk? De gemeente wil graag samen met huiseigenaren naar deze vragen kijken. Ze doet dat per wijk of buurt, zodat alle individuele vragen beantwoord kunnen worden.

Start in Dinxperlo Centrum – Oost

Wat is er nodig om de komende jaren alle woonwijken, buurten en bedrijventerreinen in de gemeente Aalten geschikt te maken om aardgasloos te wonen en te ondernemen? Daarvoor wil de gemeente graag een plan maken, samen met inwoners en andere belanghebbenden. De start is in Dinxperlo Centrum – Oost, dat zijn zo’n 250 woningen. Bewoners van deze wijk ontvangen hierover een brief van de gemeente en De Woonplaats.

Inloop vrijdagen

Om individuele vragen te kunnen beantwoorden en meningen en gedachten te horen, komt de gemeente naar de wijk. Vanaf 30 juni kunnen bewoners iedere vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur langskomen in de Europahal aan Europastraat 2. Dit is voor bewoners van Dinxperlo Centrum – Oost, maar ook als je ergens anders in de gemeente woont ben je welkom. Loop gerust binnen en stel jouw vraag over (voorbereiden op) aardgasloos wonen.

Huur je bij ons?

Als huurder van De Woonplaats kun je gratis je huis laten isoleren. Dit sluit natuurlijk heel mooi aan bij de plannen van de gemeente. Door goed te isoleren, gebruik je minder energie om je woning warm te krijgen. Weten wat voor jouw woning mogelijk is? Neem oontact met ons op! Bel 0900 – 9678, of mail naar  info@dewoonplaats.nl.

Delen

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.