Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Werken bij
  3. Anita, Administratief Verhuurmedewerker

Anita, Administratief Verhuurmedewerker

“Een baan voor het leven”

“Toen ik begon met werken voor een corporatie zei een oudere collega tegen mij: ‘Nu heb je een baan voor het leven’. Daar snapte ik niets van. Ik dacht: na een aantal jaar wil ik vast weer wat nieuws”. Inmiddels is Anita ruim 20 jaar verder en heeft ze het zelf ondervonden: een baan bij een woningcorporatie is heel veelzijdig en verveeld nooit!

In haar werk als Administratief Verhuurmedewerker heeft ze veel contact met woningzoekenden. Van het beantwoorden van vragen over verhuur, tot gegevens controleren en huurcontracten maken. Iedere dag is weer anders. “Je werkt hier met elkaar, voor elkaar. We staan midden in de maatschappij!”

Bij De Woonplaats wordt ontwikkeling echt gestimuleerd. Als je een studie of opleiding wilt oppakken, dan kan dat. Kortom, we hebben het hier op alle fronten heel goed voor elkaar. En Anita waardeert niet alleen De Woonplaats als werkgever, maar vooral ook de leuke collega’s. “Sommige collega’s zijn zelfs vrienden geworden”. Als je ergens langer werkt dan bouw je wat met elkaar op. Ik heb nog nooit gedacht om weg te gaan. Dus al met al had die oud collega toch gelijk.” 

Wil jij ook zo'n leuke baan?

Bekijk dan onze actuele vacatures of lees meer over ons als werkgever!

Medewerkers vertellen

Meer verhalen lezen?

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.