Andere taal
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Werken bij
  3. Jurryt, Adviseur Strategie & Beleid

Jurryt, Adviseur Strategie & Beleid

“Veranderingen in de volkshuisvesting, techniek en samenleving maken het werk leuk”

Van alle markten thuis. Zo omschrijft Jurryt zijn werk bij De Woonplaats. Als Adviseur Strategie & Beleid komen er veel onderwerpen aan bod: “Het huurbeleid, portefeuilleplan, prestatieafspraken met gemeenten en huurdersorganisaties, duurzaamheid ”. Zo kan Jurryt nog wel even doorgaan met alle thema’s die langskomen op zijn afdeling. Hij is nu een jaar werkzaam bij De Woonplaats en dat bevalt hem heel goed.   

“Ik werk in een integraal werkend team, hierdoor hebben we allemaal onze specialismes, maar kunnen we ook snel met elkaar schakelen”. Het samenwerken met collega’s van andere afdelingen en externe partijen maakt het werk zo leuk. “We proberen ons beleid zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van de huurders van vandaag en in de toekomst.” 

“Een van de leuke dingen van De Woonplaats vind ik de ruimte die je krijgt om je verder te ontwikkelen. Binnenkort start ik een training om nog meer resultaat te halen uit samenwerken en onderhandelen met andere partijen, hierdoor kan ik meer uit mijn werk en mezelf halen. Er verandert veel in de volkshuisvesting, techniek en samenleving, dat maakt het werken bij De Woonplaats zo interessant. Opgaven voor de lange termijn en problematiek van vandaag komen bij een woningcorporatie samen, dat vind ik de charme van de branche”.

Wil jij ook zo'n leuke baan?

Bekijk dan onze actuele vacatures of lees meer over ons als werkgever!

Medewerkers vertellen

Meer verhalen lezen?

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.