Other languages
Mijn Woonplaats
 1. Home
 2. Werken bij
 3. Alle vacatures
 4. Medewerker Klantenservice

Medewerker Klantenservice

32 uur
MBO/HBO
SOLLICITEER

Ga jij voor klanttevredenheid en werkplezier? Heb jij technische affiniteit? Maak het verschil voor onze huurders en ga aan de slag als Medewerker Klantenservice!

Jouw profiel

 • Jij krijgt energie van klantcontact
 • Je hebt gevoel voor techniek: je weet het verschil tussen een CV-ketel en een warmtepomp
 • Jij kunt je goed inleven in onze huurders

Functie-informatie

 • Jij luistert naar de huurder en zoekt een passende oplossing
 • Jij zet reparatieverzoeken door naar onze bouwpartners
 • Voor je start krijg je volledig inwerkprogramma en word je goed begeleid

Jouw toekomstige collega’s vertellen

Over de functie 

Als Medewerker Klantenservice is het jouw uitdaging om de technische vragen van huurders telefonisch te beantwoorden en de juiste oplossing te bieden aan onze huurders. Jij bent het eerste contactpunt voor onze huurders en behandelt allerlei soorten vraagstukken. Voorbeelden van vragen die voorbij komen zijn:

Jij bent in staat om te luisteren naar de huurder, vraagt goed door en probeert tot een goede oplossing te komen. De reparatieverzoeken inventariseer je zelfstandig, waarna je de melding doorzet naar een aannemer waar wij mee samenwerken. Kom je er niet zelfstandig uit? Andere afdelingen binnen De Woonplaats zijn altijd bereid om mee te kijken en helpen. Tenslotte zorg je dat elke melding goed in het systeem verwerkt wordt. De grote diversiteit aan vraagstukken maakt je functie erg afwisselend.

De eerste maand word je volledig ingewerkt onder goede begeleiding van een collega. Daarnaast ga je verschillende opleidingen volgen in onze De Woonplaats Academy. 

Jouw team

Jij wordt onderdeel van het team Klant & Service. Dit team bestaat uit 28 ervaren en professionele collega’s in diverse functies. Het team is verantwoordelijk voor de eerstelijns dienstverlening aan huurdears en woningzoekenden. Dit kan via telefoon, e-mail, ons klantportaal Mijn Woonplaats en face-to-face in onze woonwinkels. Ook het team Huurincasso is onderdeel van ons team.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Werkplek
Jouw werkplek: met alle collega’s zit je in het klantcontactcentrum en heb je korte lijntjes met elkaar.
Pauze
Tussendoor tijd voor een kop koffie met je collega’s, even gezellig bijpraten
Vraagbaak
Jij spreekt met een huurder die een vraag heeft over zijn CV ketel. Jij vraagt goed door en komt tot een goede oplossing.
Zorg dragen
Samen zorg je dat alle inkomende telefoontjes worden beantwoord, en bewoners niet te lang hoeven te wachten.

Wie ben jij?

Voor de functie Medewerker Klantenservice zoeken wij een enthousiaste, klantgerichte en communicatief vaardige collega met gevoel voor techniek. Met jouw hoge kwaliteit van dienstverlening verras jij mensen en maak je het verschil. Daarnaast heb jij:

 • MBO + werk- en denkniveau;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven);
 • ervaring binnen een klantcontactcentrum;
 • technisch inzicht;
 • een goed inlevingsvermogen;
 • een dienstverlenende instelling en krijg jij energie van contact met mensen.

Wat wij bieden

Goede arbeidsvoorwaarden! Onze medewerkers kunnen tot maar liefst € 2.400,- per jaar bruto loon uitruilen voor duurzaamheid of vitaliteit. Wij zijn de eerste woningcorporatie die dit zo uitgebreid aanbiedt aan collega’s.

De Woonplaats

De Woonplaats is een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede. Met zo’n 235 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor de huurders.

Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. De Woonplaats kijkt daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren we ook in. Hoe? We zijn gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in ons DNA.

Hoe werkt solliciteren
bij De Woonplaats?

Solliciteren

Jij wil bij ons aan de slag, leuk! Vul het online sollicitatieformulier in en ontvang direct een bevestiging van jouw sollicitatie.

Kennismaken

Wij nemen contact op om jou van een terugkoppeling te voorzien. Er volgen maximaal twee gesprekken en eventueel een assessment.

Match

Na een arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je een aanbod. Jij hebt de baan!

Reageren

We zijn benieuwd naar jouw cv en motivatie waaruit blijkt waarom jij graag bij ons wilt werken. Deze kun je insturen via het online sollicitatieportal, waardoor we gelijk al jouw gegevens compleet hebben.

SOLLICITEER
Foto van Sabine Damgrave

Heb je vragen?

Neem contact op met onze corporate recruiter Sabine. Zij helpt jou graag verder!

Over De Woonplaats

Wij zijn een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede, het gebied waar wij ons thuis voelen.

Ambitie
Veel nieuwe woningen in Enschede en de Achterhoek bijbouwen en ook woningen verduurzamen. Je hoort het al! Wij zitten vol ambitie.
Lef
Wij kijken verder dan alleen woningen. We hebben hart voor onze huurders. Met lef en innovatie maken wij het verschil.
Innovatie
Wij houden van innovatie! Niet alleen als het gaat om duurzamer bouwen, maar ook bij slimme processen en digitalisering.


Medewerkers vertellen

Onze collega's vertellen over het werken bij De Woonplaats.

Beste Werkgevers

De Woonplaats heeft in 2021 en 2022 het keurmerk voor Beste Werkgevers (World-class Workplace) ontvangen. We scoren als werkgever bovengemiddeld op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.