Andere taal
Mijn Woonplaats
 1. Home
 2. Werken bij
 3. Alle vacatures
 4. Technisch Integratie Specialist

Technisch Integratie Specialist

36 uur
HBO
SOLLICITEER

Ben jij een technische applicatie-expert en zoek jij een uitdagende rol als brug tussen de (functionele) Informatieadviseurs en de (technische) Regisseurs ICT? Dan is de functie van Technisch Integratie Specialist bij De Woonplaats iets voor jou!

Jouw profiel

 • Enthousiaste collega
 • Bedenkt graag technische oplossingen
 • IT-systemen kennen voor jou geen geheimen
 • Eerder gewerkt met of kennis van Microsoft 365 en SQL Server

Functie-informatie

 • Expert in moderne koppelvlakken en API's
 • Integreren van verschillende IT-systemen binnen De Woonplaats
 • Schakel in het team tussen verschillende rollen
 • Zelfstandig én binnen een team werken

Wat ga je doen?

Als Technisch Integratie Specialist ben je verantwoordelijk voor het integreren van verschillende IT-systemen binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat alle applicaties en systemen naadloos op elkaar aansluiten en dat data op de juiste manier wordt uitgewisseld.

Je bent verantwoordelijk voor het technisch beheren, installeren en patchen van applicaties op een Microsoft-platform, met specifieke kennis van Microsoft 365 en Business Central. Dynamics Empire is ons ERP systeem. Jij bent een expert in moderne koppelvlakken en API’s. Jij zorgt ervoor dat de databases en koppelvlakken operationeel blijven en beheert en installeert patches en servicepacks. Als zich een storing in deze systemen voordoet ga je deze oplossen. Daarnaast voer je (complexe) query’s uit en beheer je het applicatiearchitectuur-model. 

 • Integreren IT-systemen. Je zorgt ervoor dat alle applicaties naadloos op elkaar aansluiten.
 • Microsoft-platform. Je bent verantwoordelijk voor het technisch beheren, installeren en patchen van applicaties op een Microsoft-platform.
 • Koppelvlakken en API’s. Jij zorgt ervoor dat de databases en koppelvlakken operationeel blijven.

Jij bent een intermediair tussen de Informatieadviseurs en de Regisseurs ICT. Je werkt samen om technische oplossingen te ontwikkelen.


Het team I&A

Je komt te werken in een vakkundig en prettig team met 10 directe collega’s binnen een informele en professionele organisatie. De werksfeer is prettig en collegiaal. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief met bijbehorende verantwoordelijkheden binnen je functie.

 • 10 directe collega's. Een vakkundig en gezellig team!


Wie ben jij?

Spreekt deze afwisselende functie je aan? Dat is mooi! Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve en initiatiefrijke collega. Daarnaast heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld HBO-ICT richting Business & IT;
 • Kennis van Microsoft 365, SQL Server;
 • Kennis van ODBC, XML, SOAP, oAuth, REST API koppelvlakken;
 • Kennis van Business Central, Liquit, Archimate/TOGAF en Azure is een pré;
 • Het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te werken.

Herken jij jezelf hierin en wil je het verschil maken in een mooie organisatie met een duidelijke maatschappelijke taak? Dan willen we je bij De Woonplaats graag ontmoeten!

Wat wij bieden

 • Een salaris in schaal I (€ 3.518,- tot € 4.887,- bruto per maand), volgens de CAO Woondiensten;
 • Een uitdagende functie voor 36 uur per week;
 • Een dienstverband voor één jaar. Bevalt het van beide kanten goed? Dan wordt het contract na een jaar omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd; 
 • Een persoonlijk opleidingsbudget met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij kijken graag gezamenlijk naar jouw ambities en competenties;
 • Regelmatig organiseren wij informele momenten zoals een teamuitje, kerstborrel en de jaarlijkse Woonplaatsdag;
 • Goede middelen om hybride te kunnen werken, denk hierbij aan een laptop en smartphone;
 • Voor de vitamines zorgen wij, er is dagelijks vers fruit en één keer per week een verse kop soep.

Nieuwtje: binnenkort worden onze arbeidsvoorwaarden nog beter. Binnen ons cafetariasysteem kun je gaan ruilen in duurzaamheid, fijn werken en vitaliteit. Wij zijn de eerste woningcorporatie die dit zo uitgebreid gaat aanbieden aan onze medewerkers.

De Woonplaats

De Woonplaats is een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede. Met zo’n 235 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor de huurders.

Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. De Woonplaats kijkt daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren we ook in. Hoe? We zijn gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in ons DNA.

Hoe werkt solliciteren
bij De Woonplaats?

Solliciteren

Jij wil bij ons aan de slag, leuk! Vul het online sollicitatieformulier in en ontvang direct een bevestiging van jouw sollicitatie.

Kennismaken

Wij nemen contact op om jou van een terugkoppeling te voorzien. Er volgen maximaal twee gesprekken en een eventueel een assessment.

Match

Na een arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je een aanbod. Jij hebt de baan!

Reageren

We zijn benieuwd naar jouw cv en motivatie waaruit blijkt waarom jij graag bij ons wilt werken. Deze kun je insturen via het online sollicitatieportal, waardoor we gelijk al jouw gegevens compleet hebben.

SOLLICITEER
Foto van Sabine Damgrave

Heb je vragen?

Neem contact op met onze corporate recruiter Sabine. Zij helpt jou graag verder!

Over De Woonplaats

Wij zijn een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede, het gebied waar wij ons thuis voelen.

Ambitie
Veel nieuwe woningen in Enschede en de Achterhoek bijbouwen en ook woningen verduurzamen. Je hoort het al! Wij zitten vol ambitie.
Lef
Wij kijken verder dan alleen woningen. We hebben hart voor onze huurders. Met lef en innovatie maken wij het verschil.
Innovatie
Wij houden van innovatie! Niet alleen als het gaat om duurzamer bouwen, maar ook bij slimme processen en digitalisering.


Medewerkers vertellen

Onze collega's vertellen over het werken bij De Woonplaats.

Beste Werkgevers

De Woonplaats heeft in 2021 en 2022 het keurmerk voor Beste Werkgevers (World-class Workplace) ontvangen. We scoren als werkgever bovengemiddeld op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.