Other languages
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Kijkmoment Newtonpark
15 mei 2023

Kijkmoment Newtonpark

Afgelopen donderdag 11 mei was het zover: de toekomstige bewoners van Newtonpark konden alvast een kijkje nemen in hun nieuwe woning.

De reacties waren erg positief!

Kijken, inmeten en ontmoeten
Tijdens het kijkmoment op de bouwlocatie aan de Hengelosestraat kregen de bewoners informatie over hun nieuwe woning en het klimaatadaptief inrichten van hun (kleine) tuin. Vervolgens kregen zij de gelegenheid hun eigen woning bekijken en inmeten. Medewerkers van De Woonplaats, Trebbe en de Groene Loper waren aanwezig voor vragen. Het kijkmoment was ook een uitgelezen kans om de nieuwe buren te ontmoeten. Dit onder het genot van een kop koffie en een brownie van de koffiebar.

Stand van zaken en planning
De bouw van de woningen van Newtonpark Enschede bevindt zich in de afrondende fase. De komende weken wordt er verder gewerkt aan de afwerking, het straatwerk en de tuinen. Als alles volgens planning verloopt, is de verwachte sleuteluitgifte van de (sociale) huurwoningen in juli.

Over Newtonpark
Trebbe ontwikkelt Newtonpark op het braakliggende terrein van de oude ROC-locatie aan de Hengelostraat in Enschede. Het biedt straks plek aan 21 sociale huurwoningen, 19 middenhuurwoningen en 54 koopwoningen in verschillende prijsklassen en verschillende woontypes. De Woonplaats wordt eigenaar van de sociale huurwoningen met bijbehorende parkeerplaatsen.

Meer weten?
Bekijk onze pagina over het project Newtonpark.  

Delen

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.