Andere taal
Mijn Woonplaats
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Tijdelijk geen woningaanbod
20 maart 2023

Tijdelijk geen woningaanbod

Vanaf dinsdag 28 maart vind je onze woningen op WoningHuren.nl.

We werken met andere woningcorporaties aan een nieuwe website. Samen zorgen we ervoor dat onze woningen vanaf 28 maart op WoningHuren.nl te vinden zijn. Daarom is er tijdelijk even geen aanbod. Je hoeft niet bang te zijn dat je een woning misloopt. Alle woningen komen gewoon op WoningHuren.nl voorbij.

WoningHuren.nl

Op WoningHuren.nl vind je straks niet alleen het woningaanbod van De Woonplaats maar ook van 12 andere woningcorporaties. Zo willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten. Je hebt nog maar één inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren. Handig als je in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar je zoekt.

Meer weten?

Kijk eens bij 'Ik zoek een woning' op deze website. Of neem alvast een kijkje op WoningHuren.nl. Daar vind je een overzicht van veelgestelde vragen met antwoorden. Uiterlijk begin april sturen we al onze woningzoekenden meer informatie over WoningHuren.nl. Bijvoorbeeld over hoe de website werkt en hoe je de eerste keer jouw inschrijving moet activeren op WoningHuren.nl. 

Delen

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.